Martini Caffe

Искористете ја оваа форма да ги нарачате Вашите омилени вафли. Внесете ги  Вашите лични податоци и одберете го менито кое го посакувате. Во полето под сликите, напишете ја Вашата комплетна нарачка и оставете ја адресата за достава. Доколку имате повеќе прашања, контактирајте не на 070 355 902 или на (02) 3061 127.

Комплетното мени, можете да го погледнете тука (линк).

Тука во ова поле пишете ја вашата комплетна нарачка. Целото мени може да го најдете на следниот линк (мени).
Вашата адреса (Населба, број на куќа/влез на зграда…)